FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Μ. Σάββατο 27 Απριλίου

Ημερομηνία: 27-04-2019 | Συντάκτης:

Ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Νηπιαγωγείο»

Ένα ρεμπέτικο μεσημέρι σας περιμένει σήμερα στο «Νηπιαγωγείο ρακομελάδικο» στον Πύργο καθώς μαζί σας θα βρίσκεται ο Διονύσης Διαμαντόπουλος στο τρίχορδο μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι και ο Κώστας Μπαφατάκης στην κιθάρα, ταμπουρά, μπουζούκι και τραγούδι. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 2:30μ.μ.

Ο Ανδρέας Πούρνος live στο «Βεγγέρα»

Απόψε μετά την Ανάσταση το «Βεγγέρα» σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά με έντεχνη/λαϊκή μουσική με τους Ανδρέα Πούρνο στο τραγούδι, Λευτέρη Τσολιά στα πλήκτρα και τον Πέτρο Λεβειδιώτη στο μπουζούκι οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας. Μην λείψει κανείς.

Easter Party στο «Pallas»

Απόψε μετά την Ανάσταση ο γνωστός dj Παύλος Πεσκελίδης θα βρίσκεται στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Happy Easter στο «Mokai»

Ένα πασχαλινό πάρτι σας περιμένει απόψε λίγο μετά την Ανάσταση στο «Mokai club» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και ανεβασμένη διάθεση.

Easter Celebration στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πασχαλινό πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Απόψε το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Easter party στην «Παλαιά Αγορά»

Ένα πασχαλινό πάρτι σας περιμένει λίγο μετά τη 1 το βράδυ απόψε στην «Παλαιά Αγορά» στον Πύργο. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση με αγαπημένα τραγούδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot