FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 27-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Οι «Banda Morena» στο «Fuego»

Οι «Banda Morena» είναι ένα νεοσύστατο μουσικό σχήμα, που σχηματίστηκε με στόχο τη δημιουργία μιας πολυδιάστατης μπάντας, η οποία να κινείται σε ποικίλα μουσικά είδη. Βασική επιδίωξη ήταν το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη μουσική προσέγγιση, και γενικά να φέρει κάτι νέο στην τοπική μουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ρόστερ» της ομάδας έγινε μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά μουσικά σχήματα της περιοχής και όχι μόνο. Σας περιμένουν αυτήν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο «Fuego bar by Antonis» στoν Πύργο, λίγο μετά τις 12:00μ.μ. για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Εσείς θα λείπετε;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

«Τσακίρ Κέφι» στο «Mercado»

Αυτήν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το «Tsakir Kefi» επιστρέφει, στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ανεβάσει τη διάθεση με γνωστές επιτυχίες σε μια μοναδική ελληνική βραδιά με πολλές εκπλήξεις που θα αλλάξει τα δεδομένα στη διασκέδαση. Μαζί σας θα είναι και ο γνωστός dj Παύλος Πεσκελίδης. Μην το χάσετε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ο Θέμης Γεωργαντάς στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς θα βρίσκεται στα decks του «Vandal Project» στην κεντρική πλατεία Πύργου για μια εκρηκτική βραδιά καθώς με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα από αγαπημένες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες έχει σκοπό να σας απογειώσει. Μαζί του θα είναι και οι djs Τάσος Γαβριλιάδης με Κώστα Μασούρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Throwback Hit Night στο «Bardoo»

Αυτήν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το «Bardoo» στην Αμαλιάδα σας προσκαλεί στο πρώτο πάρτι της φετινής σεζόν. Μαζί με την ώρα γυρίζουν και αυτοί στο παρελθόν με το φθηνότερο και το ομορφότερο μέσο, την μουσική! Μαζί σας θα είναι και ο dj John Bousoutis ο οποίος θα επιλέξει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες από 80s, 90s και 00s. Σας περιμένουν!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

O Billy Sio live στο «Mokai»

Αυτήν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο αγαπημένος rapper-trapper από τα Άνω Λιόσια έρχεται για ένα μοναδικό live στο «Mokai club» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot