FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 24 Μαρτίου

Ημερομηνία: 24-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι «Perfect Mess» live στο «Melrose»

Oι alternative grunge rockers «Perfect Mess» έρχονται την Κυριακή 24 Μαρτίου στο «Melrose Rock Bar» στον Πύργο με μοναδικό σκοπό, να σπείρουν την ακαταστασία και να σας εκπλήξουν για ακόμη μία φορά με τα τραγούδια τους τα οποία επιμένουν να μεταδίδουν μηνύματα φωτεινά, κόντρα στο σκοτεινό τοπίο της εποχής. Εσείς θα λείπετε;

Ο Σπύρος και ο Στέλιος ζωντανά στον «Ακροβάτη»

Ο Σπύρος Κιτσιάκης και ο Στέλιος Κατσίβελος θα ταξιδέψουν από τη Λαμία για να βρεθούν κοντά σας για μια μοναδική λαϊκή ζεστή βραδιά αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου στον «Ακροβάτη» στην κεντρική πλατεία Πύργου. Σας περιμένουν για να χορέψετε, να διασκεδάσετε, να τραγουδήσετε. Μην το χάσετε.

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Σταθμός Cafe»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτήν την Κυριακή 24 Μαρτίου στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

«Τσακίρ Κέφι» στο «Mercado»

Αυτήν την Κυριακή 24 Μαρτίου το «Tsakir Kefi» επιστρέφει, στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ανεβάσει τη διάθεση με γνωστές επιτυχίες σε μια μοναδική ελληνική βραδιά με πολλές εκπλήξεις που θα αλλάξει τα δεδομένα στη διασκέδαση. Μαζί σας θα είναι και ο γνωστός dj Παύλος Πεσκελίδης. Μην το χάσετε.

Throwback Party στο «Bardoo»

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στις δεκαετίες των 80s, 90s και 00s σας ετοιμάζει για αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου το «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη πολύ μουσική και χορό.

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 24 Μαρτίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος