FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 14 Απριλίου

Ημερομηνία: 14-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Sunday Brunch στο ξενοδοχείο «Althea»

Το ξενοδοχείο «Althea» στο Κατάκολο ανοίγει την τραπεζαρία του στο κοινό. Τις Κυριακές, ένας συνδυασμός επιλογών μπουφέ αλλά και α λα κάρτ, από γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ενισχύει την χαλαρή ατμόσφαιρα της ημέρας. Μέλι, μαρμελάδες σπιτικές, τοστάκια, τυριά και αλλαντικά, κρέπες, κέικ, γλυκά του κουταλιού, ομελέτες, hot dogs , burgers, σας περιμένουν να τα γευτείτε στον υπέροχο χώρο τους.

Ζωντανή μουσική & νέο μενού στο «Amalias Hotel»

Το «Amalias Hotel» σας προσκαλεί στην άνετη αίθουσα του εστιατορίου τους να δοκιμάσετε το νέο τους μενού με συνοδεία μουσικής κάθε Κυριακή μεσημέρι με τον εκφραστικό δεξιοτέχνη Σάκη Χασαλεύρη. Η άψογη φιλοξενία και ο χώρος, συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για αξέχαστες στιγμές με καλό φαγητό και ελληνική μουσική για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

«Τώρα χαράζει αλλιώς»: Συναυλία Γ. Κορίζη στον «Απόλλωνα»

Τη μουσική του παράσταση με τίτλο «Τώρα χαράζει αλλιώς» θα παρουσιάσει ο Ηλείος τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης αυτήν την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 9:30 το βράδυ, στο θέατρο «Απόλλων». Μαζί του στο πιάνο ο εξαιρετικός μουσικός, ο Χρήστος Τσατσαμπάς, και στις αφηγήσεις ο Γιάννης Μανώλης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Πύργου! Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, λόγια, μουσικές, αφηγήσεις, που θα σας κάνει να ταξιδέψετε και να τραγουδήσετε. Μην το χάσετε!

Rave party με ion:as στο «Mercado»

Η ομάδα Minimalizer επανέρχεται με ένα ακόμα δυνατό Rave event στην πόλη του Πύργου αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11 το βράδυ, στο «Mercadο», με guests djs τους ion:as (Picknik Rec/12 Tones), JnPlanetree (Minimalizer), SigmaRaw (Minimalizer). Ο αγαπημένος ion:as (Γιάννης Κουγιανός) επιστρέφει στην βάση του από τα decks του Λονδίνου πιο ενεργός από ποτέ και έτοιμος να μας απογειώσει. Lets Rave On!!

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις 10μ.μ. σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot