FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 10 Μαρτίου

Ημερομηνία: 10-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 10 Μαρτίου, το «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 6 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

Carnival Party στο «Corte»

Αυτήν την Κυριακή 10 Μαρτίου το «Corte Café Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μασκέ πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν κλόουν και πολλά δώρα. Σας περιμένουν όλους λίγο μετά τις 4 μ.μ.

«Πιτζάμα Party» στο «My Friend’s»

Ένα μοναδικό απογευματινό πιτζάμα πάρτι σας περιμένει αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου στο «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Μαζί σας θα είναι ο dj Paul ο οποίος θα σας ανεβάσει την διάθεση επιλέγοντας τις καλύτερες επιτυχίες.

 

Masque Party στο «Νηπιαγωγείο»

Αυτήν την Κυριακή 10 Μαρτίου το ρακομελάδικο «Το Νηπιαγωγείο» στον Πύργο σας περιμένει για ένα μοναδικό ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι.  Βάλτε λοιπόν τη στολή σας, τη μάσκα σας και ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό. Μαζί σας θα βρίσκεται και ο dj Πάνος Καραχάλιος. Μην το χάσετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot