FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Ημερομηνία: 28-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Live Night Show στο «Vandal»

Αυτήν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, το  «Vandal Project» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα μετά τις 7 μ.μ σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά καθώς ο Venus 105,1 θα εκπέμπει live μέσα από το μαγαζί και αμέσως μετά θα ακολουθήσει party με τους djs Taso Gavriliadi και τον Kosta Masoura. Μην λείψει κανείς.

College Stylez Plus στο «Mercado»

Το «The College Stylez», το Νo1 φοιτητικό πάρτι της πόλης, γίνεται Plus και σας περιμένει στο «Mercado bar» αυτήν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, σε ανανεωμένη έκδοση για μια άκρως τρελή φοιτητική βραδιά! Την απογείωση αναλαμβάνουν οι djs Tasos Gavriliadis, Kaycee Jr και Giwrgos Tzivas

Afternoon Party στο «Pallas café-bar»

Αυτήν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου είστε καλεσμένοι μαζί με τη Γ’ Λυκείου Λεχαινών σε σε ένα μοναδικό απογευματινό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο «Pallas café-bar» στα Λεχαινά! Σας περιμένουν με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση. Στα decks θα βρίσκεται ο dj Vassilis Naoumis. Εσείς θα λείπετε;

Join The Breakfast Club στο «My Friend’s»

Κάθε Κυριακή ένας μπουφές πρωινού σας περιμένει στο «My Friends Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη. Απολαύστε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας με διάφορες γεύσεις από τον σεφ Κώστα Ρούτση.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Cocktail Night στο «Factory»

Αυτήν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου το «Factory Espresso Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει σε μια μοναδική βραδιά, για να ταξιδέψετε μαζί στις γεύσεις των κοκτέιλ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot