FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση

Ημερομηνία: 22-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

spartakiada

2η Σπαρτακιάδα στην Ανδραβίδα

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και το ΝΠΔΔ Αθλητισμού – Πολιτισμού και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Όμιλο Φιλίππων «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» διοργανώνει ένα τριήμερο δράσης στις 22-23-24 Ιουλίου στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας, με δημοπρατήριο αλόγων, σεμινάρια ιππικής δεξιοτεχνίας, και ιππική παρέλαση κρατώντας ζωντανή την προαιώνια επαφή μας με το άλογο εν μέσω καλοκαιριού. Την Παρασκευή στις 17:00 γίνεται το δημοπρατήριο αλόγων, ενώ από τις 9 μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας με τις άμαξες του Ομίλου στα σοκάκια της πόλης. Το Σάββατο στις 19:00 ξεκινά η μεγάλη Ιππική παρέλαση και στις 21:00 ακολουθούν οι υπέροχες παραστάσεις ιππικής δεξιοτεχνίας.

Παρασκευή 22 Ιουλίου

Antboy-kids

«Ο Μυρμηγκοήρωας» απόψε στη Βαρβάσαινα

Η δεύτερη προβολή του προγράμματος «Σινεμά στις πλατείες» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κιν/φου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους πραγματοποιείται απόψε στη Βαρβάσαινα, με τη δανέζικη ταινία «Ο Μυρμηγκοήρωας» του Ask Hasselbalch. Πρόκειται για μια κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς σειράς βιβλίων του Kenneth Bogh Andersen. Ο Pelle είναι ένα συνηθσιμένο 12χρονο αγόρι. Η Amanda, το κορίτσι που είναι ερωτευμένος από το νηπιαγωγείο, σχεδόν αγνοεί την ύπαρξή του. Μια μέρα, καθώς οι συμμαθητές του τον κυνηγάνε, ο Pelle κρύβεται στον κήπο ενός γείτονα. Εκεί τον δαγκώνει ένα μυρμήγκι. Μόλις ο Pelle ξυπνήσει το επόμενο πρωί, καταλαβαίνει ότι έχει αποκτήσει τις δυνάμεις ενός μυρμηγκιού. Κι όλα τότε αλλάζουν…

Αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο στα Καβάσιλα

Σήμερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαστούνης «Η Αρχαία Ήλις» παρουσιάζει, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Πηνειού στο θεατράκι του Αγ. Νικολάου Καβασίλων, ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, το δεύτερο κατά σειρά με χορό, τραγούδι, αστεία δρώμενα και γεύση από κινηματογράφο.

kalogeropoulos2

«Ο Κανένας και ο Καθένας» στη Γιορτή της Σταφίδας

Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις με τη παράσταση «Ο Κανένας και ο Καθένας», ο Νίκος Καλογερόπουλος συνεχίζει την παρουσίαση της παράστασης στη Γιορτή της Σταφίδας στην Κρέστενα. Από το πολιτιστικό πολυχώρο δημιουργίας και τέχνης της Κυπαρισσίας «Τρενοτεχνείον» στο Ανοιχτό Θέατρο Κρεστένων, απόψε  στις 9:30 το βράδυ.                                                                                                                                                                   

passepartout-zorbas

Οι «Passepartout» στο Zorbas

Και αυτή την Παρασκευή 22 Ιουλίου όπως και κάθε Παρασκευή του καλοκαιριού οι «Passepartout» live στον πανέμορφο χώρο του Zorbas Ancient Olympia! Υπέροχη ατμόσφαιρα, μοναδικά cocktails και μουσική που ανεβάζει την διάθεση!

vegas-arena

Οι «VEGAS» στην Κουρούτα

Απόψε στο «Arena» club στην Κουρούτα οι «VEGAS»! Οι Vegas είναι ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα συστάθηκε για πρώτη φορά το 2009 και το αποτελούν τρία μέλη: την Μελίνα Μακρή και τον Ζερό (ZeRaw) στα φωνητικά, και τον DJ Airth. Το όνομα Vegas το πήραν από τον αστέρα Βέγας, ο οποίος είναι το πέμπτο λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό. Βρίσκεται μάλιστα στον αστερισμό Λύρα, η οποία λύρα θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τη μουσική. Μαζί τους ο Jimmy Gian!

Σάββατο 23 Ιουλίου

kokomploko

«Κοκομπλόκο» στα Καβάσιλα

Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος, ο Πάνος, η Άνια, η Μάνια, η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο; Ο Μάνος (Αντώνης Κρομπας) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την τανια (Σοφία Μανωλακου) και εχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο (Νίκος Μουτσινάς). Όταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα (βασιλική Ανδριτσου) αποφασίζει να μείνει, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή. Μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας, η Βάνια (Ματίνα Νικολάου).. ποιος είναι ποιος είμαι μια μεγάααααααλη ιστορία!
Η ολότρελλη, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς “Κόκο…Μπλόκο” έρχεται να ταράξει το ήσυχο βράδυ του Σαββάτου σας! Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δ. Πηνειού, στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9:15μ.μ.

tzakarta

«Προμηθέας Δεσμώτης» από την Τζακάρτα στο Χλεμούτσι

Απόψε Παρασκευή 9,15 μμ στο Κάστρο Χλεμούτσι η θεατρική ομάδα Teater Tetas, από την Τζακάρτα, παρουσιάζει την τραγωδία «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, που πραγματεύεται την ηρωική αντίσταση του αλυσοδεμένου Προμηθέα στον Καύκασο, να υποκύψει στο θέλημα του Δία. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

zina-pegky

Η Πέγκυ Ζήνα στο Κατάκολο
Η Πέγκυ Ζήνα ανανεωμένη, ύστερα από ένα άκρως δημιουργικό χειμώνα, γεμίζει τις αποσκευές της μουσικές και επιτυχίες 20 χρόνων και ξεκινά περιοδεία ανά την Ελλάδα, κάνοντας στάση στο λιμάνι του Κατακόλου το Σάββατο 23 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ. Με μια εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή, έχοντας στο πλευρό της συνεργάτες που μαζί, χρόνια τώρα, δημιουργούν μοναδικές βραδιές και εμφανίσεις, η Πέγκυ Ζήνα, ξέρει όσο λίγοι καλλιτέχνες, να αγκαλιάζει και να τα ταξιδεύει το κοινό, με τα τραγούδια της και τις ερμηνείες της. Βαθιά αυθεντική λαϊκή φωνή, κυρίαρχη πάνω στη σκηνή, show woman αλλά και δωρική όπου χρειάζεται, έχει σχεδιάσει μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Κυριακή 24 Ιουλίου

Συναυλία υπό τη διεύθυνση της Λένας Σουρμελή

Στις 24 Ιουλίου 2016 η Αγία Σοφία Ανδραβίδας ανοίγει τις πύλες της. Μέσα στα τείχη της κληρονομιάς μας, κάτω από τον έναστρο ουρανό θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τραγούδια μεγάλων συνθετών (Χατζηδάκη, Λοΐζου, Θεοδωράκη κ.α.) με συνοδεία στο πιάνο κ. Θεοδώρου, απαγγελία Θ. Τσαγρή, την Χορωδία Μυρτουντίων και την Χορωδία Επτανησίων Πάτρας υπό την διεύθυνση της κυρίας Λένας Σουρμελή.  Η είσοδος είναι δωρεάν.

giannoulis-pelopio

Ο Ματθαίος Γιαννούλης στο Πελόπιο

Υψηλούς στόχους έχει θέσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής η διοίκηση του Πέλοπα. Οι υψηλοί στόχοι όμως απαιτούν και αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις και για το λόγο αυτό οι διοικούντες χρειάζονται την στήριξη όλων. Έτσι διοργανώνουν την προσεχή Κυριακή, 24/07, εν όψει και της γιορτής της Αγίας Παρασκευής, το δεύτερο για φέτος πανηγύρι του καλοκαιριού που θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Πελοπίου. Λαϊκή βραδιά λοιπόν με τον Ματθαίο Γιαννούλη. Ώρα έναρξης 21:30.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος