FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020

Ημερομηνία: 31-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στον «Εδέατρο»

Σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το παραδοσιακό παντοπωλείο «Εδέατρος» στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο σας προσκαλεί σε ένα αξέχαστο μουσικό μεσημέρι καθώς κλείνουν τα 6 χρόνια λειτουργίας τους και το γιορτάζουν με τους Γιώργο Μάλλιαρη στην κιθάρα-φωνή και Δημήτρη Τσαουσάκη στην κιθάρα. Σας περιμενουν για να σας χαρίσουν ένα γλυκό μελωδικό μεσημέρι στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης…

Μεσημεριανό live Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Νηπιαγωγείο»
Ο αγαπημένος Χρήστος Τσουρούλας μας κρατά συντροφιά με την κιθάρα του με αγαπημένα έντεχνα και ροκ κομμάτια, Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 2:30 το μεσημέρι στο ρακομελάδικο «Νηπιαγωγείο».

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο «Εν Λευκώ»

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το «Εν Λευκώ» σας περιμένει να απολαύσετε το εξαιρετικό Πρωτοχρονιάτικο menu του με μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που συνδυάζουν διαχρονικές κλασικές και νέες δημιουργικές συνταγές με τοπικά προϊόντα, με τη μουσική συνοδεία της Γεωργίας, του Δημήτρη και του Μπάμπη.

Το «Λαϊκό Δίφωνο» live «Στου Βαγγέλη»

Σε μια βραδιά γεμάτη μουσική σας προσκαλούν ανήμερα Πρωτοχρονιάς «Στου Βαγγέλη» στο Λεβεντοχώρι συνδυάζοντας καλό φαγητό και μουσική από το «Λαϊκό Δίφωνο» οι οποίοι σας περιμένουν για να σας ανεβάσουν την διάθεση με αγαπημένα τραγούδια απολαμβάνοντας το φαγητό σας.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με Πάνο Βαβίλη στη «Βεγγέρα»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει απόψε στη «Βεγγέρα» στον Πύργο. Ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής ξέρει πολύ καλά πως να ανεβάζει το κέφι ερμηνεύοντας αγαπημένες γνωστές επιτυχίες και σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Μην λείψει κανείς.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Mercado»

Με τον dj Nikos Panagoulias το «Mercado bar» στην Παλιά Αγορά, υποδέχεται το 2020! Ένα εορταστικό ξεφάντωμα στο καλύτερο club της πόλης, που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο…

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Mokai Club»

Το γερό χαρτί της νυχτερινής διασκέδασης, το «Mokai Club» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας προσκαλεί παραμονή Πρωτοχρονιάς για να γιορτάσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα απολαμβάνοντας ελληνικές και ξένες επιτυχίες καλωσορίζοντας το 2020 με μια άκρως εορταστική διάθεση. Μην το χάσετε.

 

Αμαλιάδα

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο «Amalias Hotel»

To «Amalias Hotel», στολισμένο και λαμπερό όπως κάθε χρόνο, σας καλεί και φέτος να γευτείτε τις ιδιαίτερες γιορτινές σπεσιαλιτέ που έχει ετοιμάσει για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Απολαύστε ένα εκπληκτικό set menu, γιορτινό περιβάλλον με συνοδεία μουσικής. Η πρόταση για να γιορτάσετε με φανταστικές μελωδίες γεύσης και ευτυχίας.

New Year’s Eve Party στο «Bardoo»

Σε ένα μοναδικό πάρτι σας προσκαλεί απόψε το «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και εορταστική διάθεση και σας παρασέρνει σ’ ένα ατελείωτο εορταστικό ξεφάντωμα που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εσείς θα λείπετε;

New Year’s Eve Party στο «Kingdom»

Σε ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό New Year’s Eve πάρτι σας περιμένει απόψε το βράδυ στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα ο αγαπημένος σας dj Tasos Gavriliadis. Εκρηκτική μουσική και απόλυτο party mood γεμίζουν αισιοδοξία και χαρά την αλλαγή του χρόνου, σε ένα μοναδικό event.

New Year’s Eve Party στο «VD Amaliada Night Club»

Ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένει απόψε στο «VD Amaliada Night Club» στην Αμαλιάδα λίγο μετά τις 12:30μ.μ. Μαζί σας θα είναι και ο dj Γιάννης Φουρνομίτης. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι καλωσορίζοντας την νέα χρονιά!

 

Γαστούνη

Afternoon Party – Bye bye 2019 στο «My Friend’s»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στη Γαστούνη μαζί με τον dj Paul σας περιμένουν για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να ξεφαντώσετε μέσα στο απόλυτο γιορτινό mood με πολύ κέφι, τραγούδι χορό, σε ένα μοναδικό πάρτι. Μην λείψει κανείς.

«Greek Boycottage» στο «Factory»

Ένα νέο πάρτι που έρχεται για να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης της Γαστούνης απόψε στο «Factory Espresso Bar». Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς μαζί σας θα είναι ο dj Akis V για να σας ανεβάσει την διάθεση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Μην το χάσετε.

 

Κρέστενα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην «Κλεψύδρα»

Στην «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα έχουν διαμορφώσει ειδικά μενού με ιδιαίτερες γιορτινές γαστρονομικές προτάσεις υπό τη συνοδεία καλής μουσικής μέσα σε μια φιλόξενη και «ζεστή» ατμόσφαιρα και σας περιμένουν να υποδεχθείτε μαζί το νέο έτος σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα με τον dj Teri Karks να επιλέγει τα καλύτερα για εσάς!

 

Λάλα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Lalas Village»

Απόψε ο γνωστός dj Andreas Myrtai θα βρίσκεται στο «Lalas Village» για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε μια άκρως εορταστική βραδιά σε ένα μοναδικό πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του νέου χρόνου. Μην το χάσετε.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος