FOLLOW US: facebook twitter

Πρωταγωνιστής των εξελίξεων ξανά ο Αστέρας Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 04-10-2023 | Συντάκτης:

Με το «δεξί» οι βυσσινόλευκοι

Φορώντας ένα βυσσινί μπλουζάκι ο επικεφαλής του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό γήπεδο Γαστούνης προκειμένου να παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν για τον Αστέρα Αμαλιάδας ο οποίος μέχρι τώρα τόσο στα φιλικά, όσο και στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος έχει μόνο νίκες.

Ευδιάθετος και παρά το απαιτητικό πρόγραμμά του λόγω των προεκλογικών του επαφών ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής, ο κ. Παπαδάκος ο οποίος κυριολεκτικά «έσωσε» την ομάδα του Αστέρα στο παρά 5, ξέκλεψε λίγο από το χρόνο του και παρακολούθησε τον αγώνα. Παράλληλα συνομίλησε, αστειεύτηκε και εμψύχωσε τους παίκτες, δηλώνοντάς τους, ότι είναι δίπλα τους.

Το 0-2 που πέτυχαν στη Γαστούνη οι βυσσινόλευκοι είναι μία πολύ καλή αρχή για το φετινό πρωτάθλημα και τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα για επανάκαμψη της ομάδας η οποία κερδίζει έδαφος και πόντους, στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ηλείας.


Με απόφαση Παπαδάκου επανασυστήνεται η ποδοσφαιρική ομάδα Χαβαρίου

Η πρόταση του Ανδρέα Παπαδάκου για την επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας Χαβαρίου βρήκε θετικό αποδέκτη στον Γιάννη Κορίζη, ο οποίος προσφέρθηκε να ενισχύσει αυτή την επιθυμία του κ. Παπαδάκου και να συμβάλλει στην υλοποίησή της.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα έχει μεγάλη ευαισθησία στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και βαθιά του επιθυμία είναι να ενισχυθούν και οι κοινότητες, έτσι αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα Χαβαρίου όπως επισημαίνει: «οφείλουμε να δίνουμε κίνητρα στους νέους μας και να τους φέρνουμε κοντά με όποια μορφή αθλητισμού. Ιδιαίτερα απαραίτητο για τις κοινότητες που μέχρι σήμερα δεν είχαν άλλες επιλογές και κίνητρα. Είναι μία καλή αρχή για το Χάβαρι και τα καλύτερα είναι ασφαλώς μπροστά μας».

Ο Ιωάννης Κορίζης Λιμενικό Στέλεχος με καταγωγή από το Χάβαρι, είναι πρόθυμος να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις του και με τη συνδρομή εξαιρετικών συνεργατών από την κοινότητα και φίλων του αθλήματος όπως αναφέρει: «το Χάβαρι δε γίνεται να απέχει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη κοινότητα της Ήλιδας και είμαι σίγουρος ότι με τις οδηγίες του κ. Παπαδάκου και τη συστράτευση όλων μας, το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει και θα πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από τις ευκαιρίες στη νέα γενιά.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος