FOLLOW US: facebook twitter

Προσυνεδριακή διημερίδα 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου – Ολυμπίας πραγματοποιεί στις 8 και τις 9 Νοεμβρίου, Προσυνεδριακή Διημερίδα του 14ουΠαμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου, σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία. Η Διημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου. Οι εργασίες της πρώτης ημέρας θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και της δεύτερης ημέρας στο ξενοδοχείο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και της Οργανωτικής Επιτροπής της Διημερίδας Νίκο Κατσαρό, θα πλαισιωθεί από ειδικούς και καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικίλου επιστημονικού ενδιαφέροντος στρογγυλές τράπεζες όπως Γενικής Ιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Φυσιατρικής, Ορθοπαιδικής καθώς και θέματα που αφορούν στα Εγκεφαλικά Επεισόδια, στις Μεταμοσχεύσεις και στις Θρομβώσεις.

Στην προσυνεδριακή διημερίδα, θα συμμετέχει και ο Δημήτριος Νανόπουλος, Τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και Διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Πανεπιστημίου Τέξας A&M, ο οποίος και θα αναπτύξει το θέμα: «Ένα Σύμπαν παράλογο και αδιάφορο;».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος