FOLLOW US: facebook twitter

Προσωρινά κρατούμενοι για τη φυτεία στη Φρίξα

Ημερομηνία: 23-08-2021 | Συντάκτης:
-Απολογήθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι δύο συλληφθέντες

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τουςτο μεσημέρι της Παρασκευής, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω την περασμένη εβδομάδα σε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης κοντά στην περιοχή της Φρίξας του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Αμφότεροι βαρύνονται με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών, από την οποία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου, εκτιμάται ότι θα αποκόμιζαν οικονομικό όφελος περίπου 120.000 ευρώ.

Η φυτεία εντοπίστηκε σε έκταση αγροτοδασική σχετικά κοντά στον ποταμό Αλφειό και ήταν καλά κρυμμένη ανάμεσα σε πεύκα, για να είναι δύσκολα εντοπίσιμη. Το πότισμα των φυτών γινόταν με τη μεταφορά νερού με πλαστικό σωλήνα από δυο αυτοσχέδιες δεξαμενές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλεγαν και επεξεργάζονταν στοιχεία και πληροφορίες τους τελευταίους μήνες, καταφέρνοντας να εξακριβώσουν τον τρόπο δράσης των δύο κατηγορουμένων, καθώς και τις ώρες να που αυτοί μετέβαιναν στη φυτεία.

Έτσι, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, εντοπίστηκαν την ώρα που έμπαιναν στη φυτεία και στη συνέχεια συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, τη στιγμή που περιποιούνταν τα φυτά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος