FOLLOW US: facebook twitter

Προσλήψεις «Βοήθεια στο Σπίτι»: Προχωρά κανονικά η προκήρυξη

Ημερομηνία: 25-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32151″ img_size=”full”][vc_column_text]Κανονικά προχωρά η διαδικασία για την προκήρυξη 3.250 θέσεων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς εξαιρείται από τις απαγορεύσεις της προεκλογικής περιόδου, όπως επιβεβαιώθηκε και από την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης: «Η έκδοση πράξεων που αφορούν διορισμό τακτικού προσωπικού σε Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, με την ειδική διαδικασία του άρθρου 91 του ν. 4583/2018, όπως τροποποιήθηκε δυνάμει των άρθρων 86 του ν. 4604/2019 και 222 του ν. 4610/2019 (Ένταξη Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι») (παρ. 2 του άρθρου 91 του ν. 4583/2018)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φορείς και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις συνεχίζουν να στέλνουν τα αιτήματά τους προς το υπουργείο Εσωτερικών και όταν ολοκληρωθεί θα ακολουθήσει  η  έγκριση ΠΥΣ και στην συνέχεια το αίτημα προς τον ΑΣΕΠ, προκειμένου να προχωρήσει στην έκδοσης της προκήρυξης.

Εντός του καλοκαιριού η προκήρυξη

Να σημειωθεί ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα, η προκήρυξη αναμένεται να βγει στον αέρα εντός του καλοκαιριού καθώς υπάρχει συμφωνία για το ύψος των μορίων της ειδικής εμπειρίας με τα σωματεία των συμβασιούχων, ενώ ολοκληρώνεται και η δημιουργία οργανικών θέσεων στους δήμους, οι οποίες θα καλυφθούν με αυτές τις προσλήψεις.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot