FOLLOW US: facebook twitter

Προσλήψεις 16 ατόμων για πυροπροστασία στον Δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 24-05-2024 | Συντάκτης:

-Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Δευτέρα

Στην πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη των εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, προχωρά ο Δήμος Πύργου. Πρόκειται για 16 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ διάρκειας για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας, φύλαξης δασικών εκτάσεων, δασοπυρόσβεσης, προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Πύργου.

Συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν: 1 ΠΕ Δασολόγων, 1 ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, 2 ΔΕ Οδηγών (πυροσβεστικού οχήματος), 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (με άδεια άσκησης επαγγέλματος Χειριστή καλαθοφόρου οχήματος συντηρήσεως εξυπηρετήσεως ηλεκτρικών εναέριων δικτύων ή άλλων αιωρούμενων εργασιών),1  ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου (με άδεια άσκησης επαγγέλματος Χειριστή τσάπας ερπιστριοφόρας), και 10 ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας.

Η σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την πρόσληψη προσωπικού που απασχολείται στην πυρασφάλεια γίνεται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, της οποίας η διάρκεια ξεκινά από την υπογραφή της σύμβασης και λήγει στις 31.10.2024, με τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων η Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 έως τις 15:00 μ.μ.

10 θέσεις για πυροπροστασία στο Δήμο Πηνειού

Στην πρόσληψη, δέκα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών για την αντιπυρική περίοδο (έως 31/10/2024) προχωρά ο Δήμος Πηνειού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας για πυροπροστασία και δασοπροστασία.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 1 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, 1 ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού, 8 ΥΕ εργατών Καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι και τις 27 Μαΐου στο Δήμο Πηνειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος