FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσκοποι έδωσαν χρώμα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99250″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα μικρό θαύμα, συντελέστηκε στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου που από τη μια στιγμή στην άλλη, οι τοίχοι της, γέμισαν χρώματα και χαρούμενες εικόνες!

Πρόσκοποι απ’ όλη την Ελλάδα, πήραν τις μπογιές και τα πινέλα και ζωγράφισαν στο πλαίσιο πανελλαδικής εξόρμησης, τους τοίχους των διαδρόμων αλλά και τα δωμάτια της Παιδιατρικής κλινικής με υπέροχες παιδικές εικόνες, βελτιώνοντας έτσι την εικόνα των χώρων που νοσηλεύονται οι μικροί ασθενείς.

Μια πραγματικά αξιόλογη δράση, που χάρηκαν ιδιαίτερα όχι μόνο οι μικροί ασθενείς αλλά και το εξαιρετικό προσωπικό –ιατρικό και νοσηλευτικό- της άριστης παιδιατρικής κλινικής του Νομού.

Μαζί με τους προσκόπους και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κώστας Διαμαντόπουλος που συμμετείχε στην κατασκευή  μικρών δώρων που μοίρασαν στα παιδιά που νοσηλεύονται, προσφέροντας πραγματική χαρά και μια νότα αισιοδοξίας.

«Είμαστε εδώ, στο πλαίσιο συνάντησης των μελών του προσκοπικού δικτύου απ’ όλη την Ελλάδα και αποφασίσαμε σε συνεργασία με την Παιδιατρική κλινική να παρέμβουμε χρωματίζοντας τους χώρους της» τόνισε ο Μανώλης Τσαβδάρης, αρχηγός των Προσκόπων που βρέθηκαν στην περιοχή μας το τριήμερο πραγματοποιώντας διάφορες κοινωνικές δράσεις.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Diamadopoulos Kostas, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Διαμαντόπουλος μας παρέπεμψε αρχικά στις εικόνες, τονίζοντας ότι «μιλούν από μόνες τους!». «Οι πρόσκοποι, χρωματίζουν τους τοίχους, τα όνειρα μας και τα όνειρα τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, είναι μια παρέμβαση που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Το νοσοκομείο είναι ανοικτό στην κοινωνία, όποιος επιθυμεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο εμείς τον περιμένουμε».

Τη χαρά του για την σημαντική παρέμβαση των νεαρών προσκόπων, εξέφρασε και ο αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας κ. Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, τονίζοντας ότι οι πρόσκοποι θέλουν πάντα να πρωτοπορούν και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο στις παιδικές ψυχές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Diamadopoulos Kostas, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot