FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης Μελών του Συλλόγου «Φίλοι Μόνιμης Έκθεσης Ν. Μπελογιάννης»

Ημερομηνία: 09-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου σας  προσκαλεί  σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ στο  Εργατικό Κέντρο  Αμαλιάδας, οδός Κουμουνδούρου 24,μεαποκλειστικό θέμα την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης από τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 19/11/2023 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας πρόσκλησης.

Σε περίπτωση μη επίτευξης και πάλι της απαιτούμενης από τον Νόμο και το Καταστατικό απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26/11/2023 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς την αποστολή νέας  πρόσκλησης.

 Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να απευθύνονται μέχρι και την 7η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τρίτη, στον γραμματέα του Συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλο, οδός Ιπποκράτους 50 Αμαλιάδα, τηλ. 697 667 1995,

 email: notarypapadopoulosd@hotmail.com

 Για την προσωρινή Διοικούσα  Επιτροπή

Η Πρόεδρος

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη

Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτρης Παπαδόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot