FOLLOW US: facebook twitter

Πρόσφεραν αίμα, έδωσαν ζωή!

Ημερομηνία: 11-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Ηλεία, Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Επιτυχημένη ακόμα μια εθελοντική αιμοδοσία του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Ακόμα μια επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στέλνοντας μήνυμα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Θανάσης Θεοδόσης, υποστήριξε πως αποτελεί υποχρέωση τους να συμβάλουν στον κοινωνικό έργο με τέτοιους είδους εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι πέρα από υποχρέωση είναι και τιμή για το σύλλογο. «Ο δικηγορικός σύλλογος στα πλαίσια της κοινωνικής δραστηριότητας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, προκάλεσε μία αιμοδοσία για τα μέλη του και όσους άλλους επιθυμούν από πολίτες. Είναι η δεύτερη φορά που επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία και πιστεύουμε ότι θα το συνεχίσουμε κάθε χρόνο και θα συμμετέχουμε στη φιλάνθρωπη αυτή προσπάθεια».

Με τις ελλείψεις αίματος να είναι διαρκείς, η Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Γιάννα Σταυροπούλου ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού συλλόγου για την πρωτοβουλία και την ευαισθητοποίηση του αλλά και τα μέλη του για την σημαντική προσφορά τους. Μάλιστα με την ευκαιρία αυτή, απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε πολίτη, κάθε υγιή άνθρωπο να αιμοδοτεί μέσα από μία διαδικασία εύκολη, ανώδυνη, που πραγματικά είναι σωτήρια για τους μεταγγιζόμενους ασθενείς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot