FOLLOW US: facebook twitter

Προς ενίσχυση το Μικροβιολογικό του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 04-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Toυ Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Την ενίσχυσή του με έναν επικουρικό γιατρό ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας επιδιώκει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα της Διευθύντριας του Μικροβιολογικού Τμήματος για τηνκάλυψη των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών του Μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Όπως τόνισε στην εισήγησή του ο διοικητής Σπύρος Πολίτης, σύμφωνα με τον Οργανισμό του ΓΝ Ηλείας – ΝΜ Πύργου, όπως ισχύει, προβλέπονται πέντε θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας για το Μικροβιολογικό Τμήμα, από τις οποίες είναι και οι πέντε καλυμμένες, πλην όμως η μία έχει καλυφθεί από ιατρό ΕΣΥ, η οποία υπηρετεί στην Αιμοδοσία.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Μικροβιολογικό Τμήμα παρέχει υπηρεσίες τόσο στους ασθενείς που νοσηλεύονται, όσο και στους ασθενείς που προσέρχονται στα επείγοντα και χρήζουν μικροβιολογικού ελέγχου αλλά και αυτούς που προσέρχονται με προγραμματισμένα ραντεβού, κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση του τμήματος με έναν επιπλέον ιατρό. Κατόπιν των ανωτέρω και με δεδομένο ότι υπάρχει η σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, προτείνουμε την αποστολή αιτήματος για την πρόσληψη ενός επικουρικού ιατρού ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, προκειμένου να καλυφθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες του εν λόγω τμήματος», ανέφερε ο κ. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot