FOLLOW US: facebook twitter

Προς ανάπλαση η κεντρική πλατεία Ν. Φιγαλείας

Ημερομηνία: 23-07-2024 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε από τη δημοτική Επιτροπή Ζαχάρως η δημοπράτηση

Τις τεχνικές προδιαγραφές και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης, καθώς και την κατάρτιση των όρων του διαγωνισμού της επικαιροποιημένης μελέτης για τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο του οικισμού της Νέας Φιγαλείας», προϋπολογισμού198.764,52  ενέκρινε η δημοτική επιτροπή του δήμου Ζαχάρως.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η μελέτη που αφορά τον της κεντρικής πλατείας της Νέας Φιγαλείας, θα γίνει διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων (τμήμα του κεντρικού οδικού δικτύου και μικρής πλατείας) και η ανακαίνιση της υπάρχουσας γειτονικής πλατείας, στο κέντρο του οικισμού της Νέας Φιγαλείας, του Δήμου Ζαχάρως. 

Η περιοχή οριοθετείται ανατολικά από τον χώρο του ναού του Αγίου Νικολάου και δυτικά από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού προς Πετράλωνα με τον κεντρικό δημοτικό δρόμο.  Τ έργο θα εκτελεστεί σύμφωνα με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του Ν.4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού, τα τεύχη της αριθ.56/2022 επικαιροποιημένης  μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας, και την αρ. πρωτ.120705/14-12-2023 απόφαση ένταξης του ΥΠΕΘΟ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2023 ΣΑΕΠ 401.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έξι μήνες (6) από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot