FOLLOW US: facebook twitter

Προπονητής ο Αλεξανδροπουλος στον Κεραυνό Βρίνας

Ημερομηνία: 04-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”114423″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Κεραυνού Βρινας στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, στο οποίο επιστρέφει η ομάδα ύστερα από 15 χρόνια. Η Διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής να δώσει τα ηνία στο Νίκο Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος θα συνεργάζεται με το Νίκο Μπριασουλη, που την περασμένη σεζόν είχε το δύσκολο εργο του παίκτη-προπονητη και το έφερε απολύτως επιτυχώς εις πέρας.

Ο ανερχόμενος Νίκος Αλεξανδρόπουλος που ανέβασε φέτος το Ν. Άρη Στρεφιου στην Α2, επιστρέφει στον παγκο ομάδας της Α1 ύστερα από τη σεζόν 2012-2013, όπου ήταν συνεργάτης του Βασίλη Καλογεροπουλου στον Ολυμπιακό Λαμπετίου.

Στόχος του Κεραυνού είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα κυνηγήσει την παραμονή στην Α1 και αναμένεται να παλέψει πολυ για να την επιτύχει, ούσα μια ομάδα ανέκαθεν σκληρή και δυσκολοκαταβλητη. Οι μελανολευκοι θα στηριχτούν στους περισσότερους παίκτες της περασμένης σεζόν που έφεραν την ομάδα στην Α1 (ήδη έχουν ανανεώσει 6 παίκτες) και στις μεταγραφές ουσίας που θα γίνουν.

Φωτό: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot