FOLLOW US: facebook twitter

Προοδευτική-Ολυμπιάδα 1-1: Βαθμός παραμονής για «Προο», το παλεύει η Ολυμπιάδα

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85647″ img_size=”full”][vc_column_text]Προοδευτική και Ολυμπιάδα μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς (1-1). Η «Προο» έφτασε έτσι τους 39 και με το εύκολο πρόγραμμα που έχει (Θύελλα εκτός και άκοπο τρίποντο με την Πηνεία), θα πανηγυρίσει την παραμονή στην κατηγορία. Η Ολυμπιάδα συνεχίζει να παλεύει με νύχια και με δόντια κάθε παιχνίδι και έχει τα δύο τελευταία στην έδρα της με Αλφειό και Ολυμπιακό Σαβαλίων.

Ο Βασίλης Παντελής έκανε το 1-0 στο 5΄για την Προοδευτική και στο 15΄ ο Νικολετάκης λίγο έλειψε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι με ένα απευθείας φάουλ που πέρασε λίγο άουτ. Η Ολυμπιάδα ισορρόπησε μετά το 25΄ και είχε καλή ευκαιρία με τον Γεωργίου στο 30΄,  ενώ στο 35΄ η κεφαλιά του Καλαντζή πέρασε άουτ.

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄ ο Καλαντζής ισοφάρισε σε 1-1 και στο 65΄ ο Γ. Ροδόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, ύστερα από γύρισμα του Διαμαντάκου.

Στο 80΄ο Κυριακόπουλος απέκρουσε πλασέ του Γεωργίου και στο 85΄ την κεφαλιά του Παντελή απέκρουσε σωτήρια ο Φιλιππόπουλος, όπως το ίδιο έκανε και στο 90΄ σε κεφαλιά του Ορλώφ.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας (74΄Βασιλόπουλος), Κατσιμητσήρης, Σαλομπεχάι (66΄Ν. Σάμαρης), Σάμαρης, Ολρώφ, Παντελής, Λ. Βαλογιάννης, Κουρκουμέλης, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Ολυμπιάδα: Φιλιππόπουλος, Γ. Μπίρμπας, Βλασσόπουλος, Κολοβάδης, Σ. Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Γ. Ροδόπουλος (85΄Ν. Ροδόπουλος), Α.Καλαντζής, Γεωργίου (73΄Αγγελόπουλος), Διαμαντάκος (90΄Κ. Καλαντζής), Κωνσταντόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot