FOLLOW US: facebook twitter

Πρόληψη και αντιμετώπιση αστικών και δασικών πυρκαγιών

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:

Ενημέρωση των μαθητών του Γυμνασίου- Λυκείου Λαμπείας από την Ε.Ο.Π.Π δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και το κλιμάκιο της Π.Υ

Κατόπιν αιτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Λαμπείας,για ενημέρωση των μαθητών σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης αστικών, δασικών πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών προς την ΔΙΑΣ Ε.Ο.Π.Π Αρχαίας Ολυμπίας, η Εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ανταποκρίθηκε με χαρά στην υλοποίηση της δράσης.

Την ενημέρωση έκαναν,εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρχαίας Ολυμπίας, Ανθυποπυραγός Ηλίας Δουζένης, ο οποίος ανέπτυξε θέματα περί προλήψης και αντιμετώπισης αστικών και δασικών πυρκαγιών, εκ μέρους του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ.Γεώργιος Καρανικολός ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα φυσικών καταστροφών και σε θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας “ΔΙΑΣ” Ε.Ο.Π.Π του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, οι εθελοντές πυροσβέστες Παναγιώτης Γαλανόπουλος και Κυριάκος Βασιλάρας.

Από την αρχή της ενημέρωσης,οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον,με ερωτήσεις και απορίες.
Οι απορίες των μαθητών πολλές και στοχευμένες, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς των καθηγητών τους, τους οποίους συνεχάρησαν οι διοργανωτές της δράσης γι΄αυτό το δύσκολο,μα ταυτόχρονα σημαντικό έργο που επιτελούν. Τέλος ευχαρίστησαν τους καθηγητές και μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Λαμπείας, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Σε όλη την διάρκεια της ενημέρωσης, ήταν παρών και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Αρβανίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot