FOLLOW US: facebook twitter

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.116 μόνιμες θέσεις σε νοσοκομεία: 19 θέσεις στα Νοσοκομεία Πύργου-Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 03-04-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85214″ img_size=”full”][vc_column_text]

Γράφει ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Εργασίας & Εκπαίδευσης, MSc, MA

Μια νέα προκήρυξη είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας μετά από την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ και θα ακολουθήσει τις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.asep.gr του ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η πολυαναμενόμενη 2Κ/2019 και η κατάταξη θα πραγματοποιηθεί μόνο με βάση τα δικαιολογητικά που καταθέτουν οι υποψήφιοι.

Θυμίζουμε, όπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι προκηρύξεις 1Γ/2019 (60 θέσεις τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος) και  1Κ/2019 (12 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη Βουλή των Ελλήνων)

Προκήρυξη 2Κ/2019

Περιγραφή

Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εκατό δεκαέξι (1.116) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Θέσεις Εργασίας στην Ηλεία (για τις υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να ανατρέξετε στο σχετικό ΦΕΚ)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ (ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΡΑΣ “ΠΥΡΓΟΣ”)

1 θέση ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (Κωδ. θέσης 513)

1 θέση ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (Κωδ. θέσης 658)

1 θέση ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Κωδ. θέσης 702)

1 θέση ΤΕ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (Κωδ. θέσης 711)

1 θέση ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Κωδ. θέσης 724)

3 θέσεις ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (Κωδ. θέσης 740)

1 θέση ΤΕ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ (Κωδ. θέσης 855)

3 θέσεις ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (Κωδ. θέσης 912)

1 θέση ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (Κωδ. θέσης 1130)

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ “ΑΜΑΛΙΑΔΑ”)

1 θέση ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (Κωδ. θέσης 552)

1 θέση ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ (Κωδ. θέσης 644)

1 θέση ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Κωδ. θέσης 1082)

1 θέση ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ (Κωδ. θέσης 1108)

2 θέσεις ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ (Κωδ. θέσης 1221)

Προθεσμία
Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: έναρξη 9 Απριλίου ημέρα Τρίτη και λήξη 24 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: έναρξη 2 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και λήξη 17 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Όριο Ηλικίας

α) οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1998 οι και β) οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΥΕ να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1999

Εξαίρεση:

Οι υποψήφιοι των κλάδων ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτικής, Αδελφών Νοσοκόμων, Νοσηλευτικής που είναι απόφοιτοι νοσηλευτικής σχολής να έχουν γεννηθει έως και το έτος 2003 (16 ετών)

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα δικαιολογητικά δεν αποστέλλονται στο ΑΣΕΠ (συγκεντρώνονται όμως μέχρι την προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης) με την υποβολή της αίτησης. Το ΑΣΕΠ πριν την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων κατάταξης θα καλέσει τους υποψηφίους με νέα ανακοίνωση να υποβάλουν τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Χρήσιμη Πληροφορία

Προκειμένου να προετοιμαστούν σωστά οι υποψήφιοι, αρχικά θα πρέπει να δουν με προσοχή το σχετικό ΦΕΚ της προκήρυξης ώστε να εντοπίσουν τους κωδικούς θέσεων που τους ενδιαφέρουν (Στήλη ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ). Στη συνέχεια να επιβεβαιώσουν ότι ο τίτλος σπουδών τους είναι κατάλληλος για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν (στήλη ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ). Οι κωδικοί τίτλων σπουδών αναλύονται στην προκήρυξη στις Σελίδες: 60 έως 68. Τέλος να επιβεβαιώσουν ότι εκτός από τον κατάλληλο τίτλο σπουδών, διαθέτουν και τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν (στήλη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ). Οι κωδικοί για τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα αναλύονται στην προκήρυξη στις Σελίδες: 69 έως 70.

Περισσότερες Πληροφορίες

Γραφείο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων & Συμβουλευτική «exousiodotisi.GR»

Τηλέφωνο: 2622022114 email: exousiodotisi@gmail.com web: www.exousiodotisi.gr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot