FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Νέος λιμενάρχης Κατακόλου αναλαμβάνει πιθανότατα την ερχόμενη Παρασκευή ο Απόστολος Γκατζιός, από τα πιο έμπειρα και ικανά στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

*Να ξέρετε ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών θα έχει έτοιμο το πρόγραμμα σπουδών και την οριστική μορφή της Σχολής Ολυμπιακών Σπουδών για την Αρχαία Ολυμπία. Το θέμα είναι να έχουν ετοιμαστεί και οι υποδομές φιλοξενίας φοιτητών και καθηγητών, αλλά και να εγκρίνει πόρους για καθηγητές και διοικητικό προσωπικό το υπουργείο Παιδείας.

*Καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου στον Bαγγέλη Χριστοφόρου με σκοπό την επικουρία σε θέματα Πολιτικής Προστασίας ανέθεσε με απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

*Η απόφαση του Στάθη Καννή να τοποθετήσει την Ελένη Μπαγιώργου πρόεδρο και και τον Βασίλη Λιακόπουλο αντιπρόεδρο στη ΔΕΠ-ΟΤΑ, είναι το πρώτο «τεστ» για τους δύο νέους και καταρτισμένους δημοτικούς συμβούλους για την περαιτέρω αξιοποίησή τους στο β΄ μισό της πενταετίας.

*Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος διοικητής ΠΥ Ηλείας, Βασίλης Σολδάτος, από τους έμπειρους και ικανούς στο Σώμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot