FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Και οι τρεις «γαλάζιοι» βουλευτές της Ηλείας θα ψηφίσουν τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, σύμφωνα με την «Καθημερινή», σε αντίθεση με κάνα δυο άλλους βουλευτές από νομούς της Δυτικής Ελλάδας, που θα το παίξουν… αντάρτες επειδή δεν πήραν υπουργείο.

*Τον πρώτο γάμο για τη φετινή χρονιά τέλεσε το πρωί του Σαββάτου ο αναπληρωτής δημάρχου Πύργου, Νώντας Κυριαζής, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

*Στην Αθήνα θα βρεθούν αύριο ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Παναγόπουλος, για να συναντηθούν με τη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου, με στόχο να… βρέξει χρήμα και να προχωρήσουν τα έργα.

*Έτσι όπως το είδα το κλίμα στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Πύργου, δεν θα αργήσει η ώρα της σύγκρουσης ανάμεσα σε Διονύση Μπέλτσο και Τάκη Αντωνακόπουλο.

*Σήμερα ή αύριο αναμένεται να ανακοινώσει αντιδημάρχους ο Σάκης Μπαλιούκος. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι θα αξιοποιηθούν τουλάχιστον δύο γυναίκες: η μία σε θέση αντιδημάρχου (με ενισχυμένες αρμοδιότητες) και άλλη μία εντεταλμένη σύμβουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot