FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 17-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να συναντηθεί επίσημα και θεσμικά το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας με τον Ηλείο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, για να συζητήσουν τα προβλήματα των ενστόλων του νομού.


*Γενικά ο Σκιαδαρέσης σε σχέση με τον Καρπέτα είναι πιο δραστήριος,
αλλά σε επίπεδο Ηλείας, ο Διαμαντόπουλος έχει ξεκινήσει πιο δυναμικά την αντιπολίτευση σε σχέση με τους υπόλοιπους συμβούλους της μειοψηφίας.

*Για χθες ήταν προγραμματισμένη η ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αλλά το τραγικό συμβάν στο Πλουτοχώρι οδήγησε σε αναβολή.

*Για να μην έχετε πάντως απορίες, μάλλον οι επτά πρώτοι σε σταυρούς θα είναι αντιδήμαρχοι. Mε μοναδικό αστερίσκο αν θα εκπροσωπηθεί η ΔΕ ΑΛιφείρας ή θα πάει «πακέτο» με τη ΔΕ Ανδρίτσαινας.

*Μεσσήνιος διαδέχεται Μεσσήνιο στο «τιμόνι» της Πυροσβεστικής, αφού στη θέση του Γεωργίου Πουρναρά τοποθετήθηκε χθες ο Θανάσης Βάγιας. Υπαρχηγός ορίστηκε ο –γνώριμος στην Ηλεία- Αχαιός Νικόλαος Ρουμελιώτης.

*Στις κρίσεις της ΕΛΑΣ, πάντως, έγινε «σφαγή», αφού αποστρατεύτηκαν και οι πέντε αντιστράτηγοι. Σε ό,τι αφορά τη δική μας περιοχή, Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος είναι πλέον ο Αχαιός Υποστράτηγος Γιώργος Μιχαλόπουλος,


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος