FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 15-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια


*Aπό τις 3 Ιανουαρίου σας είχα ενημερώσει πως ο Σάκης Μπαλιούκος
θα προτείνει γυναίκα για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπερ και εγένετο. Οι Αιχμές δεν πέφτουν έξω σχεδόν ποτέ.

*Στην Αρχαία Ολυμπία θα βρεθεί στο τέλος του μήνα ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος έχει οριστεί πρόεδρος της Υποεπιτροπής για τη στοχευμένη υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας, προκειμένου να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς τον σχεδιασμό για την ανασυγκρότηση του νομού.

*Έμφαση στα έργα θέλει να δώσει ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, για αυτό και οι δύο από τις τέσσερις θέσεις ειδικών συνεργατών θα καλυφθούν από πολιτικούς μηχανικούς, έναν ΤΕ και έναν ΠΕ, ενώ οι άλλες δύο αφορούν Νομικό και Δημοσιογράφο.

*Σε ανάλογη γραμμή φαίνεται ότι κινείται και ο δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όπως φαίνεται από την πρώτη προκήρυξη θέσης ειδικού συμβούλου. Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι το Γραφείο Τύπου του δήμου Ήλιδας έχει ξεκινήσει δυναμικά και με υποδειγματική δουλειά ως τώρα.

*Σημαντικές αποφάσεις αναμένονται εντός των ημερών από τη νέα περιφερειακή αρχή για την ΥΔΡΗΛ και για τον Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Ύδρευσης Ερυμάνθου. Για την ΥΔΡΗΛ αναμένεται να οριστεί υπεύθυνος, ενώ για τον Σύνδεσμο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατρεπτική απόφαση και εξελίξεις.

*Αναβλήθηκε για μεθαύριο η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας σε Σώμα, καθώς απουσίαζαν από τη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής οι τρεις εκλεγμένοι σύμβουλοι της ΔΗΚΙΟ. Επί της ουσίας, δεν θα αλλάξει κάτι στα όσα σας έχω γράψει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot