FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 05-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Εκδήλωση στην Ηλεία προγραμματίζει για το τέλος του μήνα το κόμμα της Νέας Αριστεράς, αλλά ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί οι ομιλητές. Γίνεται πάντως προσπάθεια να έρθει ο Αλέξης Χαρίτσης, που ξέρει καλά και τους δημάρχους από τη θητεία του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

*Στο 100% επιβεβαιώθηκαν οι χθεσινές πληροφορίες της στήλης για την «κυβέρνηση» του δήμου Ήλιδας, αφού ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο Κώστας Τσεριώνης και ο Σπύρος Λαμπρινός τοποθετήθηκαν στα πόστα που σας έγραψα εγκαίρως.

*Με έναν από τους εντεταλμένους συμβούλους θα καλυφθεί η θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Πύργου. Αυτόν με την αντικειμενικά πιο απαιτητική θέση.

*«Κλειδωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της θητείας του Γιώργου Παππά στην προεδρία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας. Οι πληροφορίες της «Πρωινής» αναφέρουν ότι η παράταξη της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (ΠΔΣΟ) και των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδας (ΠΟΕ) έχουν συμφωνήσει για συνέχιση της συνεργασίας.

*Ποιος Ηλείος «γαλάζιος» πολιτικός βγαίνει ωφελημένος από την εκλογή του Νίκου Σερέτη στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος