FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 25-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Τη βουλευτή Αχαΐας και υφυπουργό Υποδομών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, αναμένεται να επισκεφθεί εντός των ημερών ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα έργων που αφορούν τον νομό.

*Εντέλει δύο ψήφους θα έχει στον ΦΟΔΣΑ ο δήμος Πηνειού, αφού οριακά το υπόλοιπο στον υπολογισμό των εδρών του στερεί την τρίτη έδρα. Εκπρόσωποι πάντως εκλέχθηκαν ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός και ο Νίκος Θεοδωρόπουλος.

*Ο Νώντας Κυριαζής, ο Βασίλης Λιακόπουλος από την πλειοψηφία και ο Γιάννης Αργυρόπουλος από τη μειοψηφία εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι του δήμου Πύργου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ερυμάνθου. Από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, Γιάννης Αλεξανδρόπουλος.

*Μια και έπιασα τον Διαβαθμιδικό, να δείτε πώς θα κάνει ο Νώντας όταν διαπιστώσει πού έχουν φτάσει τα χρέη του. Από ό,τι έχω ακούσει, είναι πάνω 2,5 εκατ. ευρώ  τουλάχιστον. Αλλά να δούμε πρώτα αν θα συγκροτηθεί εκ νέου σε Σώμα…

*Δυνατά έχει μπει στο κομμάτι της Επικοινωνίας ο δήμος Ήλιδας, καθώς δημιούργησε και κανάλι στο viber για να ενημερώνει τα ΜΜΕ και τους πολίτες. Το ότι έχει ήδη φτάσει τους 354 συνδρομητές, δείχνει ότι κάλυψε μια υπαρκτή ανάγκη.

*Ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος ορίστηκε νέος πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Πηνειού, έπειτα από πρόταση του δημάρχου Αλέξη Καστρινού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot