FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Σας είχα γράψει από τις αρχές του χρόνου για την κάθοδο Τσακαλώτου το ερχόμενο Σάββατο στον Πύργο, οπότε είστε εγκαίρως ενημερωμένοι. Ο Ευκλείδης θα κάνει όλη κι όλη μία επίσκεψη, στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Ποιος λέτε ότι θα τον συνοδεύει;

*Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι ως αξιοσημείωτο από το νέο σχήμα διοίκησης στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, είναι σαφώς η επιλογή του Μίλτου Γεωργακόπουλου ως αναπληρωτή δημάρχου, που έχει και ισχυρό συμβολισμό διότι είναι από την Ανδρίτσαινα.

*Για χαραμάδα συναίνεσης που μετατράπηκε σε κερκόπορτα αλαζονείας έκανε λόγο ο Μιχάλης Κατρίνης, με αφορμή την τροπολογία της Κεραμέως για την εφαρμογή της επιστολής ψήφου και στις εθνικές εκλογές.

*Παρέλειψα να σας πω ότι στην προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας για τον δικαστικό χάρτη, ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής καταχειροκροτήθηκε για την καθαρή στάση του επί του νομοσχεδίου.

*Χάρη Δούκα στηρίζουν για την προεδρία της ΚΕΔΕ τουλάχιστον τέσσερις δήμαρχοι της Ηλείας, ενώ γίνεται προσπάθεια και για έναν ακόμα, αλλά το βλέπω δύσκολο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος