FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 16-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στη Νέα Αριστερά έχει προσχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής από το 2015 ως το 2019, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ενημέρωσε τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ ότι αποχωρεί από το κόμμα.

*Αναμένω με ενδιαφέρον την πρώτη ανοιχτή συνέλευση της Νέας Αριστεράς στην Αμαλιάδα, γιατί θα έχω και μια σαφέστερη εικόνα των συσχετισμών στην Ηλεία. Μέχρι τώρα είχα την αίσθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει, αλλά πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρος για το εύρος της μεταξύ τους διαφοράς.

*Για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Πύργου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα οριστούν και οι νέοι πρόεδροι σε ΔΕΥΑΠ και Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Δεν αλλάζει σε ό,τι έχουμε γράψει ως τώρα.

*Την πρώτη του επερώτηση έστειλε ήδη στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ο Ηλείος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Διαμαντόπουλος, η οποία αφορά τα επιχειρηματικά πάρκα. 

*Εκείνο το ασθενοφόρο που είχαν δωρίσει οι Γάλλοι στον δήμο Ήλιδας το 2018 τι απέγινε; Ξέρει κάποιος να μας απαντήσει με σιγουριά για το πού ακριβώς είναι;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος