FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Λιτός και σαφής ήταν σε ανάρτησή του ο Μάικ Αμπου-Χάντμπα, δικηγόρος και πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για τις εξελίξεις στον δικαστικό χάρτη, γράφοντας «Κάτω τα χέρια από το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας».

*Mε το Λιμεναρχείο Κατακόλου δύο εκδοχές είναι οι πιθανότερες: είτε έχει βρεθεί κτίριο και αποφασίστηκε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, είτε εστάλη κάποιο έγγραφο που επέσπευσε την πρόσκληση, για να μην υπάρχουν ευθύνες αμέλειας. Εμένα μου είπαν ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» κι ότι για αυτό βγήκε. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι χώρος αυτός για να δουλεύουν οι λιμενικοί.

*Η επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας είναι η ύψιστη προτεραιότητα του δημάρχου Ήλιδας, Χρήστου Χριστοδουλόπουλου,  για τις πρώτες ημέρες, για αυτό και όλοι είναι με σηκωμένα μανίκια στις κοινότητες και διορθώνουν αστοχίες που παρέλαβαν.

*Κάθοδο στην Ηλεία προγραμματίζει για το προσεχές χρονικό διάστημα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot