FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 31-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ράδιο αρβύλα ήταν η χθεσινή φημολογία που αναπτύχθηκε χθες στη Γαστούνη σχετικά με την απόφαση του «εκλογοδικείου» για την ένσταση του Μαρίνου κατά του κύρους των εκλογών. Από ό,τι έμαθα, πάντως, δεν αποκλείεται να βγει η απόφαση ως το τέλος της εβδομάδας.

*«Ανοιχτή ατζέντα θεμάτων» διαβάζω ότι είχε η συνάντηση Λέντζα-Χριστοδουλόπουλου. Προφανώς ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν και οι επικείμενες εκλογές για την προεδρία του ΦΟΔΣΑ Ηλείας, για την οποία αμφότεροι οι δήμαρχοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

*Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου, Λάκης Αθανασόπουλος, είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύργου. Στην προχθεσινή συνεδρίαση, ήταν ο μόνος που έθεσε υποψηφιότητα και το διοικητικό συμβούλιο τον εξέλεξε ομόφωνα.

*Ραντεβού ανάμεσα στον δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο Γιώργο Σωτηρόπουλο, για να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα σε σχέση με την κυκλοφορία οχημάτων στο κέντρο της πόλης, τόσο των δίτροχων όσο και των τετράτροχων.

*Τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των φορέων της Αμαλιάδας για το Πρωτοδικείο εξέφρασε ο συντονιστής της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Φλεβοτόμος, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την προσπάθεια μετατροπής της Αμαλιάδας σε χωριό ολίγων κατοίκων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot