FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 26-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Πάμε για εκλογές θρίλερ στον ΦΟΔΣΑ Ηλείας, αφού οι δημογραφικές μεταβολές οδήγησαν σε απώλεια μίας έδρας και πλέον έχουμε 16 μέλη από 17. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάμε και σε σκορ 8-8, για αυτό απαιτείται διευκρίνιση στο τι θα γίνει αν έχουμε ισοψηφία.

*Ο Πύργος θα έχει 4+1 έδρες, Αμαλιάδα, Γαστούνη και Ανδραβίδα έχουν 2+1 έδρες, ενώ από μία θα έχουν Ολυμπία, Κρέστενα και Ζαχάρω. Το +1 το έγραψα γιατί στους τριεδρικούς δήμους η μία πάει στην αντιπολίτευση. Έπειτα από μια συζήτηση με κάποιον που γνωρίζει τι παίζεται, το σκορ μέχρι στιγμής ανάμεσα σε Λέντζα και Χριστοδουλόπουλο είναι 7-5.

*Από τον δήμο Πύργου εκλέχθηκαν ως αντιπρόσωποι ο δήμαρχος Στάθης Καννής, ο Βασίλης Φάμελος, ο Νίκος Θεοδώρου και ο Βασίλης Παναγόπουλος από την πλειοψηφία και ο πρώην δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος από τη μειοψηφία.

*Επισκέψεις στην περιφέρεια θα αρχίσουν οι ευρωβουλευτές από τον επόμενο μήνα. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι την άλλη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηλείας, Γιώργος Λαμπρόπουλος, και τα μέλη της οργάνωσης, θα υποδεχθούν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ενώ πιθανόν να ακολουθήσει η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

*Με καλά λόγια μιλάνε οι πρόεδροι σε κοινότητες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για την αναπλ. διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, Αριστέα Παπαδοπούλου, καθώς έχουν πυκνώσει οι επισκέψεις των αγροτικών γιατρών στα περιφερειακά ιατρεία και εξυπηρετούν τον κόσμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος