FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές & Πολιτικολογίες (06/12/2022)

Ημερομηνία: 06-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Πρωινές Αιχμές

*Η Ζωή Τσόκου είναι το νέο μέλος της ΔΗΚΕ Πύργου, καθώς αντικατέστησε την Αγαθή Ρηγοπούλου, η οποία παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

*Πόσο πιθανό θα ήταν να βρεθούν στο ίδιο ψηφοδέλτιο δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Πύργου, ο ένας της πλειοψηφίας και ο άλλος της μειοψηφίας, με την ίδια κατάταξη σε σταυρούς ο καθένας στην παράταξή του; Διαβάστε προσεκτικά τη διατύπωση.

*Με απόφαση Μητσοτάκη, δεν θα μπει αντιπεριφερειάρχης σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Εμάς εδώ δε μας πολυαφορά, γιατί ο Φαρμάκης τα είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς αυτά, οπότε όποιος ήθελε, θα είχε ήδη αποχωρήσει.

*Σαν να μην τραβάει το ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με το γκάλοπ του pelop.gr, οπότε προβλέπω σύντομα κάθοδο του Ανδρουλάκη προς τα εδώ.


Πολιτικολογίες

*Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά κάθε φορά που ο Μητσοτάκης αναφέρεται στα «Απάτητα Βουνά», φοράει ζιβάγκο. Το είχε κάνει τον περασμένο Γενάρη, το ξανάκανε χτες στην Τρίπολη, όπου εμφανίστηκε με… ανδρεϊκό στιλ και casual ντύσιμο στην εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου παρουσιάστηκε το περιφερειακό σχέδιο ανασυγκρότησης.

 *Γκρίνια από χτες στο ΠΑΣΟΚ, καθώς διέρρευσαν φήμες ότι δεν θα ανακοινωθούν υποψήφιοι βουλευτές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά κατά τον Φλεβάρη. Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν τέτοιες βλέψεις, θα κάνουν προεκλογικό αγώνα σε… αναμμένα κάρβουνα.

*Ο Βορίδης άφησε να εννοηθεί ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος Μαρτίου. Όταν είχε έρθει στον Πύργο, μας υπονόησε πως η πρότασή του είναι για Απρίλη-Μάη 1η-2η κάλπη. Επομένως, κυκλώστε την 26η Μαρτίου ή τις 2 Απριλίου.

*Εκλογές μέσα στο καταχείμωνο η στήλη δεν βλέπει και για έναν πρόσθετο λόγο. Όσοι είναι πάνω από 65 ετών, που κατά κανόνα ψηφίζουν ΝΔ, δεν θα πάνε εύκολα στην κάλπη μέσα στο κρύο, ενώ οι νέοι θα πάνε πιο εύκολα. Μένει να δούμε ποιος θα δικαιωθεί.

*Mετά την υποψηφιότητα Πιερρακάκη στην Α’ Αθηνών, ο αθηναϊκός Τύπος επαναφέρει τον Νίκο Χαρδαλιά ως επικρατέστερο για επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και το 2024 ως υποψήφιο ευρωβουλευτή. Να ξέρετε πάντως ότι ο Χαρδαλιάς είναι λάτρης της αυτοδιοίκησης και κάποια στιγμή θα τη διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot