FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές: Ο απογοητευμένος αιρετός, Λαμπρινός vs Γεωργιάδη και η «ύποπτη» επίθεση στον Σκέρτσο

Ημερομηνία: 24-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Ιδιαίτερα απογοητευμένος δείχνει αιρετός μεγάλου δήμου της Ηλείας, ο οποίος διαπιστώνει ότι ακόμα και μικρά αιτήματα που αφορούν την επίλυση ζητημάτων της καθημερινότητας, όχι απλά παραμένουν άλυτα αλλά ούτε καν οι συνάδελφοί του ασχολούνται… Μάλιστα, στο πίσω μέρος του μυαλού του, υπάρχει ακόμα και η ανεξαρτητοποίηση.


*Στην Πάτρα θα πάνε την ερχόμενη Παρασκευή οι εκπρόσωποι των Κέντρων Υποδοχής αιτήσεων ΟΣΔΕ, για να συμμετάσχουν σε σύσκεψη με εκπροσώπους του ΟΠΕΚΕΠΕ, με κοινό στόχο να κυλήσει γρήγορα και ομαλά η διαδικασία.


*Κριτική στον Γεωργιάδη για την «απειλή» Γεωργιάδη ότι θα διακόψει τη συνταγογράφηση στους γιατρούς που αντιδρούν στην επίταξη άσκησε ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας, Σπύρος Λαμπρινός, τονίζοντας ότι με αυτό το μέτρο -αν εφαρμοστεί- τιμωρούνται οι ασθενείς κι όχι οι γιατροί.


*Στον Σκέρτσο επιτίθενται αρκετά φιλοκυβερνητικά σάιτ μέσω των παραπολιτικών σχολίων τους. Επειδή μπορεί να τον συναντήσω σε δρόμο του Πύργου προσεχώς, θα επιχειρήσω να ρωτήσω σε τι οφείλεται η… επιθεσούλα που δέχεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot