FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 23-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Συζήτηση σε χαλαρό κλίμα είχαν χθες το πρωί στο καφέ Due Strade του Πύργου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος  Αρχαίας Ολυμπίας, Άρης Παναγιωτόπουλος, και ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

*Τα εκλογικά αποτελέσματα σε Πύργο και Περιφέρειας ανέλυαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο του Πύργου στο Black Rabbitκ, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλο, με τον Γιώργο Ανδριόλα, ο οποίος επέλεξε να απέχει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές έπειτα από 17 χρόνια.

*Στο Πρωτοδικείο έσπευσε την Παρασκευή ο Τάκης Αντωνακόπουλος, για να δηλώσει έδρα προτίμησης στο νέο δημοτικό συμβούλιο Πύργου, αλλά έχω την εντύπωση ότι το αίτημά του μάλλον είναι εκπρόθεσμο.

*Τη δομή των νέων θεματικών χαρτοφυλακίων εξετάζει αυτήν την περίοδο ο Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς φαίνεται πως θέλει να κάνει ορισμένες μικροαλλαγές στους τομείς δράσης, για να είναι πιο λειτουργικοί.

*Από τους πέντε ηττημένους δημάρχους της Ηλείας, πιστεύω ότι ένας άντε δύο θα παραμείνουν στη θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στη νέα θητεία. Οι υπόλοιποι μέσα στο 2024 θα εγκαταλείψουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot