FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 18-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Στο 4-1-1 φαίνεται να «κλειδώνουν» οι έδρες της παράταξης Αντωνακόπουλου (μία Ωλένη και μία Βώλακα) και στο 3-1-1 της παράταξης Μπέλτσου (μία Ιάρδανο και μία Ωλένη). Αυτό σημαίνει ότι η παράταξη Καννή θα έχει 14 στον Πύργο και από μία στις άλλες τρεις Δημοτικές Ενότητες.

*Ενστάσεις θα υποβληθούν για το εκλογικό αποτέλεσμα σε δύο ή τρεις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς η επανακαταμέτρηση έδειξε οριακό αποτέλεσμα με αμφισβητούμενη εγκυρότητα και ακυρότητα ψηφοδελτίων.

*Έχω  την αίσθηση πως η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, έτσι πως προκύπτει από το Πρωτοδικείο, θα είναι διαφορετική όταν θα έρθει η ώρα της πρώτης συνεδρίασης.

*Διευρυμένο εκλογικό «πηγαδάκι» χθες σε κεντρικό καφέ των δικαστηρίων Πύργου. Το απάρτιζαν τέσσερις δικηγόροι, εκ των οποίων ο ένας δήμαρχος, και ένας οικονομολόγος: Δώρα Καλάκου, Δώρα Βασιλακοπούλου, Μαριάννα Σταθοπούλου, Άρης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Καλάκος. Κύριο αντικείμενο της συζήτησης η αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην αυτοδιοίκηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot