FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 13-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά και οι έξι διεκδικητές των τριών δήμων που πάνε για 2ο γύρο, προέρχονται πολιτικά και ιδεολογικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ! Μπορεί η Ηλεία να είναι πια… βαμμένη μπλε, αλλά στην αυτοδιοίκηση το ΠΑΣΟΚ κρατάει ακόμα δυνάμεις.

*Αν έχω μετρήσει καλά στις τοπικές κοινότητες, ο Αντωνακόπουλος εξέλεξε 21 προέδρους, ο Καννής 15 και ο Μπέλτσος οκτώ. Σημασία έχει να δούμε αν η δύναμη του καθενός θα επανεπιβεβαιωθεί στην κάλπη, διότι οι πρόεδροι είναι άνετοι τώρα.

*Μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου, αναμένεται έντονο παρασκήνιο σε Πύργο, Αμαλιάδα και Ζαχάρω, αφού οι μυστικές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν, κυρίως ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους των διεκδικητών και των συνδυασμών που έμειναν απέξω.

*Ο Διονύσης Μπέλτσος κράτησε τη σωστή στάση για τον εαυτό του και το δικό του προσωπικό πολιτικό κεφάλαιο. Μπορεί οι δύο διεκδικητές να ήθελαν έστω ένα νεύμα υπέρ τους, αλλά ο Μπέλτσος δεν έχει κανέναν λόγο να διακινδυνεύσει να χαλάσει το 29% που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot