FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 12-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Μίνι στρατηγείο είχε στήσει με στελέχη του συνδυασμού του –και όχι μόνο- χθες το μεσημέρι στο κέντρο του Πύργου ο Γιάννης Αργυρόπουλος, ο οποίος πρώτευσε σε σταυρούς στην παράταξη του Αντωνακόπουλου.

*Πληροφορούμαι ότι επειδή θα είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε ορισμένους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού Φαρμάκη στο 7-8-9, θα έχουμε αιτήσεις επανακαταμέτρησης αύριο μεθαύριο.

*Πάρτε χαρτί, στιλό και σημειώστε: Ο νέος δήμαρχος Πύργου θα εκλέξει 14 συμβούλους στη ΔΕ Πύργου και από έναν στις άλλες τρεις. Ο ηττημένος του 2ου γύρου θα έχει έξι, η παράταξη Μπέλτσου πέντε και ο Αθανάσουλας έναν.

*Αν εκλεγεί δήμαρχος ο Αντωνακόπουλος, ο Καννής θα εκλέξει τέσσερις στον Πύργο κι από έναν σε Ωλένη και Βώλακα, ο Μπέλτσος τρεις στον Πύργο και από έναν σε Ωλένη και Ιάρδανο.

*Αν εκλεγεί δήμαρχος ο Καννής, ο Αντωνακόπουλος θα εκλέξει τρεις στον Πύργο και από έναν σε Ωλένη, Ιάρδανο και Βώλακα, ενώ ο Μπέλτσος θα εκλέξει τέσσερις στον Πύργο και έναν στην Ωλένη.

*Και μια καλλιτεχνική είδηση για φινάλε: Τέσσερις ημέρες θα παραμείνει στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της ταινίας πουτ αφορά τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot