FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Εκτός περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας έμεινε έπειτα από 13 χρόνια ο Βασίλης Χατζηλάμπρου, αφού η Αντίσταση Πολιτών δεν κατάφερε να πιάσει το 3% στις εκλογές. Έτσι, οι μοναδικοί που συνεχίζουν από το 2010, είναι ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Κώστας Καρπέτας.

*Ελπίζω ο Κώστας Καρπέτας να αναθεωρήσει ως προς τα πρόσωπα τα οποία συμβουλεύεται, διότι το πάει από ήττα σε ήττα. Έχασε πέρυσι από τον Λύτρα παρότι ο Κατσιφάρας είχε στρώσει το έδαφος και τώρα έστησε αποτυχημένο «αντάρτικο» με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα μπορούσε να είναι 1ος στον συνδυασμό του Σκιαδαρέση.

*Το παρασκήνιο σε Πύργο και Αμαλιάδα δίνει και παίρνει, αφού ενόψει β’ γύρου κάθε ψήφος είναι πολύτιμη. Υποψήφιοι των συνδυασμών Αντωνακόπουλου και Καννή κυκλοφορούν ασταμάτητα και είναι διαρκώς με τα τηλέφωνα στο χέρι.

*Περατζάδα με τις συνεργάτιδές του στο κέντρο του Πύργου έκανε χθες το πρωί ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και είχε σύντομη συζήτηση στο όρθιο με τον Νώντα Κυριαζή για το εκλογικό αποτέλεσμα.

*Νέο Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας θα έχει προσεχώς το Νοσοκομείο Πύργου, καθώς ο διοικητής Σπύρος Πολίτης προκήρυξε τη θέση και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους γιατρούς που υπηρετούν σε θέση Συντονιστή Διευθυντή ή ως μοναδικοί Διευθυντές, προϊστάμενοι τμήματος εργαστηρίου ή μονάδας, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και πλήρες βιογραφικό σημείωμα στο Γραφείο Διοικητή, εντός δέκα ημερών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot