FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 20-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Έχω την αίσθηση ότι ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει το μέτρο με αυτά που γράφουν για τον Κασσελάκη, ο οποίος ψηφίστηκε από το 45% των μελών του κόμματος, παρότι έγινε γνωστός πριν από έναν μήνα. Αυτό το λέμε Δημοκρατία. Όσο πάντως συνεχίζουν να τον χλευάζουν τον «Στέφ», τόσο θα ανεβαίνει η δημοφιλία του.

*Ρώτησα κορυφαίο συνταγματολόγο της χώρας για το πόσοι βουλευτές Επικρατείας πρέπει να παραιτηθούν για να ορκιστεί βουλευτής ο Κασσελάκης, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος. Η απάντηση ήταν «πέντε» και ότι δεν αρκεί η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου.

*Στον δήμο του Πύργου, η εκλογική μάχη είναι συναρπαστική, αφού η υποψηφιότητα Μπέλτσου έχει δώσει ξεχωριστό τόνο. Δεν είχε ποτέ ξανά ο Πύργος ανάλογη περίπτωση με αυτά τα χαρακτηριστικά, αφού είτε  συμπαθεί κάποιος τον Διονύση είτε όχι, είναι υποψήφιος που συμβολίζει το νέο και το φρέσκο.

*Κι όταν λέμε το νέο και το φρέσκο, εννοούμε το αυθεντικό, όχι το… κληρονομικώ δικαίω νέο, που άγεται και φέρεται από δήθεν σκακιστές της πολιτικής και πάει κατευθείαν στον γκρεμό της κάλπης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot