FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Φουντώνει το κλίμα στον δήμο Πύργου μετά τα εγκαίνια των 4 εκ των 5 υποψηφίων δημάρχων. Η εκδήλωση του Μπέλτσου έκανε αίσθηση πάντως γατί είναι η πρώτη υποψηφιότητα με αυτά τα χαρακτηριστικά, που συγκεντρώνει στοιχεία μαζικότητας και απήχησης, διότι φέρνει πραγματικά κάτι νέο και φρέσκο.

*Όπως φαίνεται, ο Μπέλτσος παίζει δύνατα για τον β’ γύρο απέναντι στον Αντωνακόπουλο, που έχει δείξει ότι είναι ανθεκτικός παίκτης. Θυμηθείτε μόνο ότι έχει χάσει μία φορά – κι αυτή στον πόντο- και έχει νικήσει άλλη μία άνετα.

*Για τις άλλες δύο υποψηφιότητες δεν ακούω και τα καλύτερα. Η μία παράταξη ειναι «μία από τα ίδια» και με μπόλικη αλαζονεία εσχάτως, αφού την έχουμε ξαναδει στο παρελθόν. Η δε προσπάθεια του Γαβρίλη Λιατσή να επιβάλει τις επιλογές του με το ζόρι, δείχνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και μια εμμονή να μένει στο σύστημα, ενώ το ίδιο το σύστημα τον έχει αποβάλει.

*Με τον Νώντα Κυριαζή είχε ολιγόλεπτη συζήτηση χθες το μεσημέρι στο εκλογικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο ο βουλευτής Ηλείας και γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός. Ο πρώτος, για να ξέρετε, ψήφισε κανονικά στις εσωκομματικές εκλογές.

*Πάνω από 700 άτομα είχαν ψηφίσει χθες στον Πύργο για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις 7, αριθμός που φανερώνει αυξημένο ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εκλογές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot