FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 22-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Τον Γιώργο Μητρόπουλο από τη Βάρδα ανακοίνωσε χθες ο Σπύρος Σκιαδαρέσης για το ψηφοδέλτιό του στην Ηλεία, με τον οποίο υπήρξαν συμμαθητές στο Εκκλησιαστικό Λύκειο της Πάτρας.

*Αφορμής δοθείσης, οφείλω να σας πω ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ξεκίνησε τα τηλέφωνα σε στελέχη στην Ηλεία για να στηρίξουν τον Σκιαδαρέση. Μην αποκλείετε ακόμα και την κάθοδο του Ανδρουλάκη στην περιοχή προσεχώς.

*Λεχαινίτη αιρετό έκλεισε ο Καρπέτας για το ψηφοδέλτιό του. Για να σας προλάβω, δεν είναι ο Ανδρέας Μίγκος, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος ούτε στον δήμο ούτε στην Περιφέρεια.

*H χθεσινή κίνηση ματ του Στάθη Καννή δεν είναι η φωτογραφία με τον Νώντα Κυριαζή, αφού αυτό το γνωρίζαμε, αλλά η σύνθεση του ψηφοδελτίου στο τοπικό συμβούλιο της Σαλμώνης. Και ο νοών νοείτω…

*Συζήτηση περί αυτοδιοίκησης είχα προ ημερών σε καφέ του Πύργου ο γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Βάλαρης, και ο έμπειρος αιρετός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ολυμπία Πρώτος δήμος», Πέτρος Γιαννακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot