FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 16-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Καρπέτα στην ΠΕ Ηλείας θα είναι ο Νίκος Φάμελος, ο οποίος έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

*Ωραία… ντρίμπλα έκανε ο Ανδρέας Σκαρτσιάρης, προκειμένου να αποφύγει το μπλέξιμο και τα εκατέρωθεν σχόλια μιας πιθανής υποψηφιότητας στον δήμο Πύργου.

*Σύντομο και ευχάριστο βίντεο ανάρτησε χθες στη σελίδα του στο Fb ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, Σπύρος Λιατσής, με το οποίο παρουσιάζει συνοπτικά το πολιτικό του αφήγημα και τους βασικούς άξονες του συνδυασμού του, αξιοποιώντας άριστα το εργαλείο των social media.

*Δεν θα είναι υποψήφιος σε κάποιον συνδυασμό ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, παρότι δέχθηκε σχετικές προτάσεις, κυρίως από τον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

*Πιέσεις για συμμετοχή σε ψηφοδέλτιο μεγάλου δήμου δέχεται πρόσωπο που ήταν υποψήφιος βουλευτής (αντιπολίτευσης) στις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Χθες πληροφορήθηκα ότι είναι κοντά στο να πει το «ναι».

*Πολλά ακούω για τη στάση που θα κρατήσουν στις δημοτικές εκλογές οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές της Ηλείας, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο ή εξόφθαλμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot