FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*«Δυνατή» και αξιόλογη προσθήκη από την Αμαλιάδα έκλεισε για το ψηφοδέλτιό του ο Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς οι πληροφορίες της Πρωινής αναφέρουν ότι ο μηχανικός και πρώην αντιδήμαρχος Ήλιδας, Θανάσης Φουντάς, θα συμμετέχει στον συνδυασμό του ως υποψήφιος περ/κός σύμβουλός. Δεν θα αργήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

*Ο Πυργιώτης ψυχολόγος Ανδρέας Σταματόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηλείας στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σκιαδαρέση, ο οποίος βρέθηκε χθες στον Πύργο για επαφές.

*Η εκπαιδευτικός και μέλος της Κ.Ε. και της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αννίτα Λάκκα, είναι ένα από τα «καλά χαρτιά» που θα έχει στο ψηφοδέλτιό του στην Ηλεία ο Κώστας Καρπέτας.

*Παρά τις προτάσεις που έχει για ψηφοδέλτιο του δήμου Πύργου και της Περιφέρειας, η γ.γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας, Εύη Βεργοπούλου δεν θα μπει στη μάχη του σταυρού, καθώς προετοιμάζεται για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο τον Νοέμβριο, με στόχο τη νίκη της παράταξης και την επανεκλογή της.

*Eκτός ψηφοδελτίου έπειτα από αρκετά χρόνια φαίνεται πως θα μείνει ο πρώην δήμαρχος Ωλένης και πρώην αντιδήμαρχος Πύργου, Γιάννης Παναγόπουλος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα μείνει αμέτοχος στις επερχόμενες εκλογές, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα στηρίξει τον Στάθη Καννή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot