FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Mετά και τη σύμπραξη του Παναγιωτόπουλου με τον Παπαηλιού στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ένα ερωτηματικό έχει μείνει, το οποίο αφορά τον πρώην αντιδήμαρχο και πρώτο σε σταυρούς στη ΔΕ Ολυμπίας το 2019, Χάρη Σπηλιόπουλο. Η επιλογή που θα κάνει, ίσως φτιάξει και το ανάλογο κλίμα.

*Απανωτά τα τηλέφωνα από Σκιαδαρέση και Καρπέτα για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στην Ηλεία, αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά για την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο.

*Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας στον Καρπέτα είναι αποδεκτή από τη συντριπτική πλειονότητα των στελεχών και των μελών, οπότε για αυτήν την επιλογή δεν υπάρχει γκρίνια. Στον δήμο Πύργου, όμως, το κλίμα δεν είναι πολύ καλό εξαιτίας της απόφασης δύο στελεχών, του Άγγελου Μαντά και του Γιώργου Κοτσιλίμπα, να πάνε με τον Αντωνακόπουλο.

*Στην Αμαλιάδα, δύο από τα πιο αξιόλογα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Λαμπρινός και ο Γιάννης Τασσόπουλος, συντάχθηκαν με τον Χριστοδουλόπουλο. Είναι και κάποιοι όμως που προτιμούν τον Παπαδάκο, αλλά προς το παρόν δεν εκδηλώνονται.

*Ανατροπή φαίνεται ότι έχουμε με τον γραμματέα της ΝΕ Ηλείας, Δημήτρη Βάλαρη, ο οποίος μάλλον θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πύργου και όχι στο ψηφοδέλτιο του Σκιαδαρέση στην Περιφέρεια.

*Ποιος υποψήφιος βουλευτής (όχι κυβερνητικός) στις πρόσφατες εθνικές εκλογές δέχεται πιέσεις για να μπει στο δημοτικό ψηφοδέλτιο μεγάλου δήμου;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot