FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 08-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Πήραμε μικρή ανάσα και επιστρέψαμε με κάμποσες ειδησούλες: Ξεκινάμε από την Περιφέρεια, όπου το ΠΑΣΟΚ κόντεψε να φτάσει… Δεκαπενταύγουστο για να ανακοινώσει τη στήριξή του στον Σπύρο Σκιαδαρέση.

*Ψηφοδέλτιο στην Ηλεία να δω πώς θα φτιάξει, αφού δεν θα είναι παρών κανείς από τους τωρινούς εκλεγμένους συμβούλους. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ο Καπλάνης είναι κοντά στο να κατέβει με τον Λέντζα στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Για Μητρόπουλο, Μπράμο και Κουσκουρή τα έχουμε ξαναγράψει.

*Ακόμα και άτομα που είχαν διάθεση να μπουν και μου είχαν αναπτύξει και το πλάνο τους πριν από τις εθνικές εκλογές, όπως ο Θοδωρής Λώλος και ο Γιώργος Κράλλης, είδαν κι απόειδαν με τις παλινωδίες του κόμματος και αποφάσισαν να κατέβουν σε Ζαχάρω (με Μητρόπουλο) και Αμαλιάδα (με Χριστοδουλόπουλο) αντίστοιχα.

*Ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται στον Μιχάλη Σιδηρόπουλο για την Περιφέρεια, αν και χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Καρπέτας σκεφτόταν σοβαρά να κατέβει για περιφερειάρχης. Αν το πράξει, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει αυτόν.

*Γυναικεία υποψηφιότητα που θα προκαλέσει αίσθηση, θα ανακοινώσει ο Τάκης Δημητρουλόπουλος εντός των ημερών για τον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

*Δεν θα εμπλακεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυν.Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης, παρότι δέχθηκε προτάσεις από αρκετούς συνδυασμούς, καθώς θεωρεί πολιτικά μη ηθικό να εμπλέξει τη συνδικαλιστική του ιδιότητα με την αυτοδιοίκηση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot