FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 21-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Συνολικά πέντε γενικοί και ειδικοί γραμματείς της κυβέρνησης είναι από την Ηλεία. Η καινούρια προσθήκη είναι η Δήμητρα Λυγούρα (Δουνέικα), ενώ συνεχίζουν στη θέση τους ο Ευθύμιος Μπακογιάννης (Αμαλιάδα), ο Βασίλης Παπαγεωργίου (Λαντζόι), ο Πέτρος Βαρελίδης (Λεχαινά) και ο Οδυσσέας Ζώρας (Κούμανι).

*Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Πάτρα, παρά την αφόρητη ζέστη, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Επίσης η ομιλία ήταν συγκροτημένη και εύστοχη, ενώ και η όλη παραγωγή που στήθηκε, ήταν εντυπωσιακή.

*Όλα δείχνουν ότι ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης που θα κατεβάσει το ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Φαρμάκη. Με βάση δημοσκοπικά δεδομένα που έχει πληφορορηθεί η στήλη, μπορεί να κερδίσει τη μάχη της 2ης θέσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

*Το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ είναι η συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Αν κρίνω από την Ηλεία, δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Ο Μητρόπουλος πάει στον δήμο Ζαχάρως, ο Μπράμος διέβη τον Ρουβίκωνα, η Κουσκουρή πάει στον Μπαλιούκο, οπότε μένει ο Καπλάνης μόνος του.

*Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη Σπηλιόπουλου ανακοίνωσε χθες ο Δημήτρης Κατσικόπουλος. Λίγο αργά το θυμήθηκε, γιατί η θητεία τελειώνει, αλλά σημασία έχει τι θα κάνει τώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος