FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 20-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Τέτοιο αδιέξοδο στην Κεντροαριστερά της Δυτικής Ελλάδας δεν έχω ξαναδεί. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να βρουν πρόσωπα που θα δεχτούν να κατέβουν απέναντι στον Φαρμάκη, την ώρα που ο νυν περιφερειάρχης είναι στο 80% της ολοκλήρωσης των ψηφοδελτίων του.

*Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Αιτ/νίας, Μίλτος Ζαμπάρας ανέκρουσε πρύμναν, οπότε συνεχίζει την αναζήτηση υποψηφίου, αφού οι σκέψεις για κοινή κάθοδο με το ΠΑΣΟΚ έχουν εγκαταλειφθεί.

*Τα σενάρια για Κατρίνη ή Καλαματιανό μην τα πολυλαμβάνετε υπόψη. Τόσο ο ένας ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ όσο και ο άλλος ως γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τόσες πολλές υποχρεώσεις στη Βουλή, που δεν υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε άλλο.

*Το ieidiseis χθες έγραψε ότι ο Ανδρουλάκης και ο Παπανδρέου ζήτησαν από τον Τεμπονέρα εμμέσως πλην σαφώς να κατέβει για περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας. Η πληροφόρηση της στήλης πάντως επιβεβαιώνει ότι ο ΓΑΠ τον πρότεινε ενώπιον κι άλλων στελεχών σε συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση, αλλά οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές.

*Προχωρά η αγορά ακινήτου στην ανατολική πλευρά του Πύργου, καθώς εγκρίθηκε από την επιτροπή διαγωνισμού η μοναδική προσφορά που κατατέθηκε. Το αντίτιμο που θα καταβληθεί, φτάνει τις 720.000 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot