FOLLOW US: facebook twitter

Πρωινές Αιχμές

Ημερομηνία: 19-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

*Δεν αποκλείεται να παραταθεί για μερικές ημέρες ακόμα το… σίριαλ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο. Με τα τωρινά δεδομένα θα έδινα 51% στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλι και 49% στον Γιάννη Λύτρα.

*Από ό,τι έμαθα, πάντως, στο ΠΑΣΟΚ αναζήτησαν αρχικά υποψηφιότητα από την Αχαΐα, αλλά δεν έχουν βρει ως τώρα κάποιον που να δείχνει ότι μπορεί να πάει καλά. Οπότε, ισχύει ό,τι έγραψα παραπάνω.

*Μαθαίνω πως ο Ζαμπάρας δέχεται πιέσεις για να είναι αυτός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν το έχει αποδεχθεί. Ας μην το δένουμε κόμπο.

*Την ίδια στιγμή ο Φαρμάκης σήμερα ανακοινώνει νέο σήμα και νέο όνομα, καθώς κα βασικούς άξονες του προγράμματός του για την επόμενη πενταετία. Πληροφορήθηκα από μέτρηση στην Αθήνα ότι υπό προϋποθέσεις είναι εφικτή η εκλογή από τη πρώτη Κυριακή.

*Για να ξέρετε τι σας γίνεται στον δήμο Πύργου, μέχρι τώρα έχουν γίνει δύο δημοσκοπήσεις μέσα στο 2023. Η μία από την Kapa Research πριν από μερικούς μήνες και άλλη μία μέσα στον Ιούνιο από την Opinion. H δεύτερη έχει και μεγάλο δείγμα, από ό,τι έμαθα. Είναι προφανές ότι πρόσβαση σε αυτήν έχει μόνο όποιος την πλήρωσε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot